Open inspraakbijeenkomst Blockchain Onderzoeksagenda

Op 4 mei organiseert de Nationale Adviescommissie een open inspraakbijeenkomst over de onderzoeksagenda voor Blockchain Onderzoek.
De bijeenkomst vindt plaats van 11:00 uur tot 14:00 uur (inclusief lunch)

Wat: Open inspraakbijeenkomst Blockchain Onderzoeksagenda
Wanneer: Vrijdag 4 mei van 11:00 uur – 14:00 uur (inclusief lunch)

Opzet van de middag: Presentatie van de onderzoeksagenda van de Nationale Adviescommissie voor Blockchain Onderzoek. Aansluitend kunnen de aanwezigen met de adviescommissie in gesprek en input aanleveren, bijvoorbeeld over particuliere onderzoeksperspectieven, voordat de onderzoeksagenda definitief zal worden gemaakt. Eventuele schrijnende gaten kunnen worden geïdentificeerd zodat ze alsnog kunnen worden geadresseerd.

Achtergrond: De Nationale Adviescommissie voor Blockchain Onderzoek, geïnitieerd door het Team ICT en met steun van NWO, schrijft een agenda met onderzoeksuitdagingen voor de korte en de lange termijn waarbij gekeken wordt naar verschillende perspectieven op Blockchain technologie en het toepassen daarvan.

In verband met zaalcapaciteit en catering vragen wij u voor vrijdag 27 april te laten weten of u aanwezig bent, dit kan door u hier aan te melden: https://ewi.collector-survey.tudelft.nl/nq.cfm?q=0E8745A9-90B2-454E-88DA-18D51F074E84